Mooie opbrengst Goede Doelen Week Schijndel 2022!

Van 12 tot en met 25 september 2022 werd voor de 2e keer een Goede Doelen Week in Schijndel gehouden. En wat een mooi resultaat! De Schijndelse bevolking heeft royaal gedoneerd met als eindresultaat € 57.009,86. Deze uitslag werd aan de wijkhoofden bekend gemaakt tijdens de deelnemersraad in De Schakel in Wijbosch. Iedereen was enthousiast. Tevens werd tijdens dit overleg bekend gemaakt dat de Rabo Club Support-actie € 550 had opgebracht. Wilt u weten waar al dat geld naar toe gaat: zie onze website www.gdwschijndel.nl. En….. heeft u nog vragen, mail dan naar info@gdwschijndel.nl.

Maar het is weer veel werk geweest. De werkgroep Communicatie heeft op heel veel manieren geprobeerd om de Goede Doelen Week Schijndel onder de aandacht van de bewoners te brengen. Er werden regelmatig publicaties geschreven voor DeMooiSchijndelKrant en allerlei social media. Ook de website www.gdwschijndel.nl kreeg een fraaie update. Tevens waren er informatiekramen op Hartemèrt en de Boschwegse Mèrt.
De werkgroep Collecte spande zich enorm in om een overzicht bij te houden van alle straten en bijbehorende wijkhoofden en collectanten. Een geweldige klus, want je mag niets vergeten of over het hoofd zien.
De werkgroep Materialen heeft ontzettend zijn best gedaan om alle fraai vormgegeven documenten en collecte-emmers klaar te maken voor de 39 wijkhoofden. Die zorgden op hun beurt weer voor de verdere verspreiding onder de 396 Schijndelse collectanten. En misschien heeft u de digitale publicatie borden van de gemeente en van Hobbelen gezien? …. Of de spandoeken die op alle invalswegen van Schijndel opgehangen werden met dank aan Toekomst Schoonmaakbedrijven BV? Allemaal onder leiding van de werkgroep Materialen.

Er werd zowel digitaal als contant gedoneerd. Op de ophaalemmer en op de enveloppe was een QR-code te scannen, dit tot tevredenheid van veel bewoners die geen contant geld in huis hadden. Ook van de mogelijkheid rechtstreeks geld over te maken naar de bankrekening van Stichting Goede Doelen Week Schijndel is veel gebruik gemaakt. De inzet van honderden vrijwilligers en de gulle gaven van de Schijndelnaren zorgden voor een fantastisch resultaat. Om volgend jaar ook weer zo’n goed of een beter resultaat te kunnen behalen kunnen we, i.v.m. het afscheid nemen van enkele oudere vrijwilligers, wel wat extra handjes gebruiken. U kunt zich melden op info@gdwschijndel.nl. Nogmaals dank aan allen voor dit fantastische resultaat.

 

Scroll naar boven