Start voorbereidingen GDW Schijndel 2023

Voorbereidingen Goede Doelen Week in volle gang

Human Interest Human Interest 2 keer gelezen

 

SCHIJNDEL | De voorbereidingen voor de Goede Doelen Week zijn volop aan de gang. Na twee succesvolle jaren met een mooie opbrengst organiseren ze van 25 tot en met 30 september in september voor de derde keer een collecteweek. Veel Schijndelse vrijwilligers zullen hun beste beentje voorzetten en proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor de aangesloten Goede Doelen.

En er is goed nieuws. Vanaf dit jaar doet ook de Dierenbescherming mee met de Goede Doelen Week in Schijndel. Daarmee komt het aantal Goede Doelen waarvoor ze collecteren op achttien.

In de collectebrief, die in Schijndel huis aan huis bezorgd wordt tussen 19 en 24 september, staat uitgelegd hoe u kunt doneren. Uw digitale of contante donatie voor één of meerdere goede doelen komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek en verbetering van kwaliteit van leven. U geeft op de brief aan voor welk(e) goede doel(en) uw bijdrage is. De collectant komt een week later de retourenvelop bij u ophalen. Wilt u meer informatie? Kijk eens op de website: www.gdwschijndel.nl.

Scroll naar boven