Ook in 2023 weer een mooie opbrengst voor Goede Doelen Week Schijndel!

€ 62.381,63 voor Goede Doelen Week

Dat de Schijndelse bevolking goede doelen een warm hart toedragen is bekend, maar met een totaal van € 62.381,63 is de opbrengst van de Goede Doelen Week wederom een recordbedrag geworden. Dit bedrag kan vanwege sponsoring en lage
onkosten geheel worden uitgekeerd aan de 18 Goede Doelen.

Ruim 400 collectanten en wijkhoofden hebben de laatste 2 weken van september hun beste beentje voortgezet en zijn erin geslaagd om alles weer goed te laten verlopen. De materialenwerkgroep, de werkgroep collecte en de communicatiewerkgroep doen het voorwerk en daarna volgt de verspreiding van de enveloppen door de collectanten. Met een emmer met hun legitimatiebewijs worden deze dan weer opgehaald. De organisatie heeft maar één minpuntje gehad tijdens deze collecteweken: enkele bewoners hebben onze collectanten onheus bejegend. We vinden dit erg jammer en ook respectloos. Onze collectanten zijn allemaal vrijwilligers die het beste met iedereen en alle goede doelen voor hebben. Iedereen is vrij om wel of niet mee te doen.

Mede door de medewerking van deze krant en andere sociale media zoals TVSchijndel en Omroep Meierij wordt de naamsbekendheid van de Goede Doelen Week Schijndel steeds groter. Interesse om volgend jaar mee te helpen? Stuur dan een mail naar collecte@gdw.nl. Alle hulp is welkom.

Scroll naar boven