EERSTE DEELNEMERSRAAD GOEDE DOELEN WEEK SCHIJNDEL

De Goede Doelen Week Schijndel, die gehouden wordt van 19 tot en met 26 september 2021, begint steeds meer vorm te krijgen. Op maandag 28 juni vond de eerste deelnemersraad plaats in De Schakel in Wijbosch. Het voltallige bestuur, de leden van de verschillende werkgroepen en nagenoeg alle wijkhoofden waren aanwezig. De voorzitter van de kersverse stichting, legde uit hoe de organisatie precies in elkaar zit. Veel aandacht was er voor de wijkindeling van maar liefst 10.207 Schijndelse woningen en de verdeling van alle collectanten die zich opgegeven hebben. Een hels karwei in dit eerste jaar. Voor een aantal straten zijn echter nog collectanten nodig. Via verschillende kanalen zal de stichting proberen Schijndelnaren te benaderen, maar het staat iedereen vrij om zich op te geven via collecte@gdwschijndel.nl. Heel graag zelfs! Tot slot werd toegelicht hoe Schijndelaren tijdens de Goede Doelen Week contant of digitaal hun donatie kunnen geven en hoe de uiteindelijke verdeling van de gelden over de 17 Goede Doelen gaat plaatsvinden. De collectanten zullen pas begin september van hun wijkhoofd alle benodigde materialen krijgen. Nog even geduld dus en hou de website in de gaten: www.gdwschijndel.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.