MATERIALENGROEP STROOPT MOUWEN OP

Voor het eerst wordt van 19 tot 26 september 2021 een Goede Doelen Week georganiseerd in Schijndel. Het grote voordeel voor de Schijndelse inwoners: nog maar één keer per jaar een collectant aan de deur. Met een éénmalige donatie kan iedereen een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek en verbetering van de kwaliteit van leven.

Natuurlijk vergt zo’n organisatie veel voorbereiding. Harrie v.d. Heijden, Eric v.d. Pol, Jan Zeegers, Lex Cornelis en Anita Steenbakkers vormen de werkgroep Materialen. Deze groep al volop bezig om de collecte-emmers te maken en te voorzien van ons fraaie logo. Zij zullen ook begin september grote posters ophangen in openbare ruimtes en ze gaan bekijken of op de gemeentelijke informatieborden de juiste teksten staan. Op diverse plaatsen zullen spandoeken gehangen worden. En tot slot gaat de werkgroep Materialen ervoor zorgen dat alle collectebrieven en enveloppen (en dat zijn er bijna 10.000!) via de wijkhoofden en collectanten bij de Schijndelse inwoners terecht komen. Alles bij elkaar een flinke klus. Maar de werkgroep heeft er zin in. Samen sterk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.