GOEDE DOELEN WEEK 2021

De kersverse stichting is er klaar voor! In Sint-Oedenrode en Veghel was de actie de afgelopen jaren zeer succesvol. Er werd daar bijna 2 keer zoveel gedoneerd als vóór de Goede Doelen Week. En Schijndelnaren laten zich niet kennen, dus wij rekenen (één keer per jaar) ook op een fantastische opbrengst.

Voor 90% van de woonlocaties in Schijndel hebben we collectanten die van 19 tot 21 september enveloppen met daarin een collectebrief afgegeven. Deze enveloppen worden tussen 24 en 26 september weer opgehaald. Het kan voor komen dat de envelop niet opgehaald wordt omdat we in sommige straten nog geen collectant hebben. We geven bij bedrijven en winkels geen collectebrieven af, maar ook zij kunnen uiteraard doneren. Naast contant doneren kan iedereen ook digitaal doneren op rekeningnummer NL04 RABO 0368 9595 62 of via de website www.gdwschijndel.nl.

Voor een aantal straten zoekt de stichting nog collectanten. Mail naar collecte@GDWSchijndel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.